Marjanne Maakt

Creatieve Workshops & Do It Yourself

Kinderfeestjes en (ouder)kindworkshops

Met Marjanne Maakt geef ik regelmatig creatieve kinderworkshops en ouder-kindworkshops. Daarnaast begeleid ik graag jouw kinderfeestje!
Ben jij (of is jouw kind) binnenkort jarig? Wil je graag een creatief kinderfeestje vieren?
Kom dan naar mijn gezellige atelier aan de Grote Voort in Zwolle. Hier is plek voor ongeveer 12 kinderen en max. 2 begeleiders.

Ik begeleid je kinderfeestje stap voor stap en jullie gaan met een tof zelfgemaakt product naar huis. Alle kinderfeestjes zijn inclusief al het materiaal, een hapje/drankje, een extraatje voor de jarige én natuurlijk een feestelijk versierde ruimte.

Een kinderfeestje bij Marjanne Maakt duurt zo'n 1,5 uur. Wil je graag vooraf samen cadeautjes uitpakken en het feestje uitbreiden met een lunch of een andere activiteit? Dit kan in overleg.

Wil je liever thuis je feestje vieren? Huur dan de FEESTBOX. Een box, vol met alle mooie materialen die je nodig hebt om je feestje thuis tot een groot succes te maken.

En heb je nou een heel tof idee maar staat het hier niet tussen? Neem dan HIER contact met me op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Workshop
Koffertje Pimpen

Meer informatie >>


Workshop
Servies Pimpen

Meer informatie >>


Workshop
Macramé veren

Meer informatie >>