Workshop Handlettering Basis

.

De Workshop

Lijkt het jou ook zo leuk om te leren handletteren?
Dan is deze basisworkshop perfect voor jou.

Tijdens deze workshop leer ik je de basisprincipes van het handletteren. Je oefent o.a. met verschillende lettertypes en leert hoe je een tekst mooi opmaakt.

Na een uurtje oefenen, werk je een zelfgekozen quote uit op een notitieboekje of een grote paperbag die je natuurlijk aan het eind van de avond mee naar huis neemt.

Of je nou beginner bent of al wat handletterkennis hebt; deze workshop is voor iedereen die zin heeft in een gezellige, ontspannen avond mét een mooi resultaat. Je hoeft dus niet mooi te kunnen schrijven of tekenen.

Aan het eind van de avond krijg je naast je notitieboekje of paperbag, ook een goede fineliner en een oefenboekje mee naar huis, zodat je thuis verder kan handletteren.
Want pas op, deze hobby is verslavend!

N.B. Wil je liever een ander eindproduct maken? Handletteren kan op vele verschillende ondergronden, dus heb je zelf een ander idee? Laat het me dan graag weten.

Hoe wat waar

Duur: 2,5 uur
Kosten: 37,50 euro p.p
Minimaal 8 p.p personen
Inclusief: een notitieboekje of Paperbag XL, een fineliner, oefenmateriaal (om mee naar huis te nemen), gebruik van alle materialen én een hapje en drankje.

Kijk in de agenda voor de workshopmomenten en -locaties op inschrijving.

Wil je deze workshop liever volgen met je eigen besloten groep(je)? Dat kan!

Neem snel contact op door me te mailen op: marjannemaakt@gmail.com .

De meeste workshops zijn in Zwolle, maar er zijn regelmatig workshops in andere plaatsen in Overijssel, Friesland en Drenthe en Gelderland.
Wil jij een workshop ergens anders in het land dan is dat in overleg zeker mogelijk.