Pimp je servies

.

De Workshop

Wit servies; heel mooi maar ook een beetje saai. Toch? Tijdens deze workshop ‘Servies Pimpen’ geef je je servies een persoonlijk tintje. Zet er een mooie quote op of een gave afbeelding. Strak of juist heel kleurrijk, je maakt iets wat jij mooi vindt en wat in jouw keuken past.


Tijdens deze workshop mag je 4 stuks servies maken en heb je de keuze uit o.a. borden, mokken en kommen. Na een korte uitleg, kies je eerst een ontwerp uit één van de vele voorbeelden. Natuurlijk mag je ook een eigen ontwerp uitkiezen. (Hier kan ik je bij helpen.) Vervolgens geef ik je alle tips en tricks om je ontwerp mooi over te brengen op het servies met speciale porseleinstiften en kun je aan de slag.

En echt, jij kunt dit ook!


Wanneer je klaar bent, kun je het servies thuis afbakken in je oven. Daarna is het klaar voor gebruik en kan het zelfs in de vaatwasser.


Aan het eind van deze workshop heb je dus 4 stuks servies gemaakt naar eigen smaak én heb je een gezellige, ontspannen tijd gehad.

Hoe wat waar

Duur: 2,5 uur

Kosten: 35,00 euro p.p

Minimaal: 8 p.p.
Inclusief: 4 borden, 4 mokken of een combinatie hiervan, alle benodigde materialen, een hapje en een drankje.

Babyshower of vrijgezellenfeest? Maak voor 1 euro extra per persoon een compleet servies voor de aanstaande moeder of bruid. Vraag naar de mogelijkheden!


Kijk in de agenda voor de workshopmomenten op inschrijving.

Wil je deze workshop liever volgen met je eigen besloten groep(je)? Dat kan!

Neem snel contact op door me te mailen op: marjannemaakt@gmail.com .